Kontingent

Kontingentet for seniorer er 500,-kr pr. medlem 2017 , som kan indbetales på PPS i et nyt system til Danmarks Sportsfisker-forening, hvor beløbet bliver trukket over medlemmets nemkonto og man får magasinet Sportsfiskeren hver måned.

Ønsker du ikke at betale til Danmarks Sportsfiskerforbund, har vi et kontingent til 250 kr pr. medlem

I begge kontingentet er du automatisk med i konkurrencen om største ørred.

Udover det kan man tilmelde sig andre konkurrencer som koster ekstra.

Pointturs konkurrencen koster 50,-kr.

Efterårets og forårets ørreddage koster 50,-kr. hver.

Største laksefisk fra båd koster 50,-kr.

Konkurrencerne betales på det vedlagte girokort.

Konkurrencer

I Møns Sportsfiskerforening har vi en konkurrence, hvor vi på bestemte, let tilgængelige datoer kan optjene point på fangende fisk, kun ørreder og kun fra kysten.
Den kører året rundt, hvor fiskene skal tilmeldes til formanden og helst med vidner.
Pengepræmier til dem der har flest point uddeles ved årets generalforsamling plus Albert Hansens mindepokal til den bedst fangende.

Alle medlemmer deltager i konkurrencen om største ørred, hvor foreningen har en pokal, tildelt af foreningens stifter A. Fjellerad, med navnene indgraveret for hvert år siden foreningens start i 1952. Med pokalen følger en pengepræmie, som uddeles ved årets generalforsamling.

Foreningen afholder to ørredkonkurrencer, en forår og en efterår, hvor der kun må fiskes fra stranden og kun omkring Møn og Bogø og fiskene skal være fanget på lovlig vis.

Der er som regel indvejning på konkurrencedagen kl. 17 på Stege Havn. Der kan indvejes havørred, regnbueørred og laks og fiskene skal indvejes renset og overholde mindstemål for arten og de 3 tungeste får præmie.

Hvis konkurrencedagen bliver spoleret af dårligt fiskevejr såsom kraftig østenvind med det resultat at vandet bliver kridtet, er der alternativ ørreddag 2 uger efter.

Vi har også en konkurrence med største fisk fra båd hvert år, hvor ørred og laks tæller lige.
Ved alle konkurrencer, undtagen største ørred, skal du tilmeldes i forvejen, formedens 50,-kr pr. konkurrence.

Foreningen har også et havfiskehold, som hvert år deltager i regionsmesterskaber og har de sidste fire år deltaget i DM for havfiskeri, dog uden nogen særlige gode resultater. Dog har vi vundet flere præmier ved deltagelse i kvalifikationen til DM i havfiskeri.